Επισκευές Κτιρίων - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κτιρίων

You are here: Αρχική » Χρήσιμα
Παρασκευή, 08 Δεκ 2023

Ανακαινίσεις Πακέτα

Ανακαινίστε το ακίνητό σας διαμέρισμα, μονοκατοικία με τα καλύτερα υλικά στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς.

Επιλέξτε ένα από τα τέσσερα πακέτα Basic, Elegance, Advance, Superb που σας προσφέρει η εταιρία μας ή καλέστε μας σήμερα να δημιουργήσουμε, να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί την δική σας λύση στα μέτρα σας.

Η STARHOUSE στελεχωμένη από έμπειρους Πολιτικούς, Στατικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς αλλά και το πεπειραμένο εργατοτεχνικό προσωπικό, αναλαμβάνει να ανακαινίσει το νέο σας ακίνητο με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, την καλύτερη ποιότητα υλικών και όλα αυτά βέβαια προσαρμοσμένα πάντα στο δικές σας οικονομικές δυνατότητες.

Βεβαίωση πολεοδομικής νομιμότητας μηχανικού για μεταβίβαση ακινήτου

Βεβαίωση πολεοδομικής νομιμότητας μηχανικού για μεταβίβαση ακινήτουΑπό τις 21 Σεπτεμβρίου 2011 κάθε μεταβίβαση ακινήτου (γονική παροχή, δωρεά, αγοραπωλησία κ.λ.π) θα πρέπει να συνοδεύεται από βεβαίωση πολεοδομικής νομιμότητας μηχανικού με την οποία θα βεβαιώνεται ότι στο προς μεταβίβαση ακίνητο, δεν υπάρχει καμία απολύτως πολεοδομική παράβαση. Εάν πρόκειται για ακίνητο το οποίο έχει κάποια αυθαιρεσία, τότε ο ιδιοκτήτης θα πρέπει πρώτα να το «τακτοποιήσει» είτε πρόκειται για ημιυπαίθριο είτε για οποιανδήποτε άλλη πολεοδομική παράβαση, αυθαίρετη κατασκευή, αλλαγή χρήσης κ.λ.π. και κατόπιν να προχωρήσει στην μεταβίβαση του.

Η STARHOUSE με τους έμπειρους μηχανικούς που διαθέτει αναλαμβάνει την έκδοση βεβαιώσεων γρήγορα και προπάντων οικονομικά.

Τακτοποίηση Αυθαίρετων Κατασκευών και Ημιυπαιθρίων Χώρων

Τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και ημιυπαιθρίων χώρωνΒάσει του νέου σχεδίου νόμου 4014 / 2011 που αφορά την τακτοποίηση αυθαιρεσιών που υπάρχουν στο ακίνητό σας, η εταιρία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται με ταχύτητα, αξιοπιστία και πάντα με τη χαμηλότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση.

Οι έμπειροι διπλωματούχοι μηχανικοί μας εγγυώνται την επιτυχή ρύθμιση του ακινήτου σας καθώς επίσης την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών και τις βεβαιώσεις πολεοδομικής νομιμότητας που σύμφωνα με τον νέο νόμο είναι πλέον απαραίτητες για οποιαδήποτε μεταβίβαση ακινήτου (γονική παροχή, δωρεά, αγοραπωλησία κ.λ.π ).

Η STARHOUSE προσφέρει:

  • Επίσκεψη στο ακίνητο σας
  • Ενημέρωση – συμβουλές
  • Έκδοση παραβόλων – συμπλήρωση απαραίτητων εντύπων
  • Συλλογή απαραίτητων δικαιολογητικών από Πολεοδομίες κ.λ.π
  • Σύσταση και υποβολή πλήρη φακέλου
  • Υπολογισμός συνολικού κόστους προστίμου

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατάσταση φυσικού αερίουΕίναι ένα αέριο μείγμα υδρογονανθράκων. Εξάγεται από υπόγειες κοιλότητες & λόγω των ιδιοτήτων του θεωρείται οικολογικό καύσιμο. Είναι άχρωμο & άοσμο. Η χαρακτηριστική του οσμή, δίνεται τεχνητά ώστε να γίνεται αντιληπτό σε τυχόν διαρροές. Η καύση του σε σχέση με αυτή των άλλων καυσίμων έχει λιγότερο επιβλαβείς συνέπειες για το περιβάλλον. Για παράδειγμα παράγει μικρότερες ποσότητες CO2 για κάθε μονάδα παραγόμενης ενέργειας.

Χρησιμοποιείται με αρκετούς τρόπους:

• Αποτελεί βασική πηγή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.
• Σαν καύσιμο οχημάτων.
• Οικιακή χρήση (θέρμανση, μαγείρεμα)

Επίσης χρησιμοποιούμε φυσικό αέριο όπου είναι δυνατόν γιατί προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα όπως:

Οικονομία
Είναι αποδεδειγμένα η οικονομικότερη μορφή ενέργειας με πάγια οικονομία 20% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης & 60% σε σχέση με το ηλεκτρικό ρεύμα.

Φιλικότητα προς το περιβάλλον
Είναι το πιο καθαρό & λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο συμβάλλουμε στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Ευκολία στη χρήση
Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο κάθε στιγμή που το χρειαζόμαστε μέσα από το εγκατεστημένο δίκτυο. Δεν χρειάζεται να παραγγείλουμε & να είμαστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του. Επιπλέον πληρώνουμε πάντα όσο καταναλώνουμε.

Ακρίβεια στη μέτρηση & χρέωση μετά την κατανάλωση
Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται σύμφωνα με τις ενδείξεις του μετρητή όπως & για τις καταναλώσεις της ΔΕΗ ή της ΕΥΔΑΠ. Η πληρωμή του λογαριασμού του φυσικού αερίου γίνεται μετά την κατανάλωση του.

Εξοικονόμηση χώρου & καθαριότητα
Για το φυσικό αέριο δεν απαιτείται δεξαμενή αποθήκευσης καυσίμου & μας απαλλάσσει από τις δυσάρεστες οσμές & τα υπολείμματα του πετρελαίου.

Μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών
Λόγω της καθαρής καύσης του φυσικού αερίου εξασφαλίζει μειωμένο κόστος συντήρησης συσκευών & μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ασφάλεια φυσικού αερίου

Το φυσικό αέριο είναι ένα απολύτως φυσικό προϊόν, είναι ελαφρύτερο από τον αέρα & όταν ελευθερωθεί στην ατμόσφαιρα απομακρύνεται άμεσα.Είναι άοσμο αλλά για την ανίχνευση πιθανής διαρροής του προστίθεται χαρακτηριστική οσμή. Δεν είναι τοξικό επειδή δεν περιέχει CO2.

Τα έργα κατασκευής του δικτύου του φυσικού αερίου πραγματοποιούνται βάσει σύγχρονων & αυστηρών προδιαγραφών. Η λειτουργία του δικτύου παρακολουθείται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο με ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα.

Τα δίκτυα του φυσικού αερίου είναι ασφαλή ακόμα & σε περίπτωση σεισμού επειδή κατασκευάζονται από αγωγούς πολυαιθυλενίου, δηλαδή από υλικό εύκαμπτο που η ελαστικότητά του επιτρέπει να ακολουθεί τις μετακινήσεις της γης την ώρα του σεισμού άρα να μην παρουσιάζει ζημιές, γεγονός που έχει παρατηρηθεί διεθνώς στα δίκτυα του φυσικού αερίου.

Ενεργειακή αναβάθμιση

Νέος κανονισμός ενεργειακής απόδοσης & πιστοποίησης κτιρίων

Ενεργειακή αναβάθμισηΑπό το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, έχουν προαναγγελθεί ενεργειακές επιθεωρήσεις για όλα τα νέα κτίρια & για τα παλιά εφ’ όσον πωλούνται ή εκμισθώνονται καθώς & οικονομικά - φορολογικά κίνητρα για την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων.

Με τις επιθεωρήσεις αυτές τα κτίρια θα κατατάσσονται σε βαθμίδες ενεργειακής απόδοσης, όπως γίνεται ήδη σήμερα για τις ηλεκτρικές συσκευές. Έχουν υπολογίσει ότι το κόστος της επένδυσης για την ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτιρίου αποσβένεται σε διάστημα 5 - 8 ετών & μετά ο χρήστης του κτιρίου έχει καθαρό όφελος από τη μείωση των λογαριασμών ψύξης - θέρμανσης.


Τα ελληνικά κτίρια κατοικίας παρουσιάζουν υψηλή ενεργειακή κατανάλωση που πολλές φορές υπερβαίνει & αυτή των χωρών της Βόρειας Ευρώπης. Η υψηλή κατανάλωση εμφανίζεται κυρίως σε κτίρια που είχαν κατασκευαστεί πριν την εφαρμογή του κανονισμού θερμομόνωσης (1980). Έτσι δαπανούμε σημαντικά κεφάλαια για την αγορά ενέργειας με συνέπεια α) την επιβάρυνση του οικογενειακού οικονομικού προγραμματισμού, β) την επιδείνωση της ενεργειακής εξάρτησης της χώρας από ορυκτά καύσιμα (πετρέλαιο, λιθάνθρακα), γ) την αύξηση της ρύπανσης & των αερίων του θερμοκηπίου.
Επιλέξιμες επεμβάσεις στα παλαιά ακίνητα:

1. Θερμομόνωση στο δώμα του κτιρίου (υποχρεωτική παρέμβαση).
2. Τοποθέτηση διπλών θερμομονωτικών υαλοπινάκων & θερμομονωτικών πλαισίων - κουφωμάτων (υποχρεωτική παρέμβαση).
3. Αντικατάσταση παλαιού συστήματος καυστήρα - λέβητα με νέο υψηλής απόδοσης ή με σύστημα ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (υποχρεωτική παρέμβαση).
4. Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης (προαιρετική παρέμβαση).
5. Θερμομόνωση στο υπόλοιπο κέλυφος του κτιρίου (προαιρετική παρέμβαση).

Η STARHOUSE με το έμπειρο προσωπικό που διαθέτει μπορεί να αναλάβει τις απαιτούμενες εργασίες για την πλήρη θερμομόνωση του ακινήτου σας σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και με το προγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ.

Σελίδα 1 από 2

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων