Επισκευές Κτιρίων - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κτιρίων

You are here: Αρχική » Ποιότητα & Κατασκευή » Μελέτη Διακόσμησης
Παρασκευή, 08 Δεκ 2023

Μελέτη Διακόσμησης

Επισκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων StarHouseΜετά την αποπεράτωση των εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, αποχέτευσης αρχίζουν οι εργασίες στρώσεως των δαπέδων. Όταν αποφασίσουμε τι είδους δάπεδο θα τοποθετήσουμε, εφαρμόζουμε ανάλογα την κατάλληλη τεχνική. Η δική μας πρόταση είναι τουλάχιστον τα υπνοδωμάτια να «ντύνονται» με ξύλινα δάπεδα. Το ξύλο είναι ένα ζεστό υλικό για τον προσωπικό μας χώρο & έχει το πλεονέκτημα της ευκολότερης συντήρησης & επισκευής στην διάρκεια του χρόνου.

Όταν τελειώσει η τοποθέτηση των δαπέδων τοποθετούμε τις εσωτερικές πόρτες & τις ντουλάπες των υπνοδωματίων. Σε κάποιους χώρους όπως διάδρομοι, κουζίνες συνιστούμε την τοποθέτηση συρόμενων πορτών ώστε να πετύχουμε εξοικονόμηση χώρου & άνετη προσβασιμότητα.

Τα εξωτερικά κουφώματα της οικοδομής γίνονται σύμφωνα με τα σχέδια των αρχιτεκτονικών κατόψεων. Καλό είναι να κατασκευάζονται από αλουμίνιο βαρέως τύπου με τριπλό οδηγό.

Επισκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων StarHouseΣτη διαμόρφωση της κουζίνας, των μπάνιων του ακινήτου σας οι έμπειροι συνεργάτες μας (διακοσμητές, αρχιτέκτονες) αναλαμβάνουν να σας προτείνουν μοναδικές λύσεις διακόσμησης εξασφαλίζοντας τη μέγιστη εργονομία & λειτουργικότητα των χώρων σας, πάντα με την δική σας συνεργασία για την ικανοποίηση των αναγκών σας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα πρέπει να δίνεται στην μελέτη θερμομόνωσης & υγρομόνωσης των κτηρίων προκειμένου να επιτυγχάνεται η καλύτερη μόνωση που μεταφράζεται σε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων. Η εταιρεία μας μπορεί να εφαρμόσει διάφορες τεχνικές μόνωσης ανάλογα με τις ανάγκες & την ηλικία του ακινήτου.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων