Επισκευές Κτιρίων - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κτιρίων

You are here: Αρχική » Ποιότητα & Κατασκευή » Μηχανολογικά
Παρασκευή, 08 Δεκ 2023

Μηχανολογικά

Επισκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων StarHouseΜετά από την κατασκευή της τοιχοποιίας ακολουθεί η κατασκευή της υδραυλικής εγκατάστασης & του δικτύου αποχέτευσης. Το κάθε ακίνητο τροφοδοτείται με ανεξάρτητη γραμμή παροχής νερού κατά προτίμηση από μονοκόμματο χαλκοσωλήνα επενδεδυμένο, χωρίς ραφή, που φέρει μονωτική επένδυση από PVC & ARMAFLEX. Τοποθετούνται οι κατάλληλοι κρουνοί, διακόπτες & κατασκευάζονται οι παροχές για μπανιέρα, νιπτήρα, καζανάκι, ηλεκτρομπόιλερ, νεροχύτη κ.λ.π. Επίσης συνιστάται η τοποθέτηση κεντρικού πίνακα διανομής (colecteur) σε κάθε ακίνητο, ώστε για κάθε παροχή να υπάρχει ξεχωριστή σωλήνα για τον έλεγχο & την καλύτερη λειτουργία της εγκατάστασης. Κατασκευάζεται επίσης η γραμμή για χρήση του ηλιακού θερμοσίφωνα.

Ανακαινίσεις ΚτιρίωνΣτην ίδια φάση τοποθετούνται οι σωληνώσεις της θέρμανσης (θερμαντικά σώματα, ηλεκτροβάνες, λέβητας) σύμφωνα με την μελέτη του μηχανολόγου μηχανικού. Στο υπόγειο του ακινήτου υπάρχει ο χώρος του λεβητοστασίου που φιλοξενεί τον λέβητα, τον καυστήρα, τον κυκλοφορητή, το δοχείο διαστολής, τα ασφαλιστικά συστήματα, το ηλεκτρομπόιλερ & σε ιδιαίτερο χώρο την δεξαμενή καυσίμου.

Ανακαινίσεις ΚτιρίωνΣε περίπτωση που υπάρχει δίκτυο φυσικού αερίου στην περιοχή του ακινήτου προτιμούμε την εγκατάσταση ανεξάρτητης μονάδας λέβητα με χρήση φυσικού αερίου εξασφαλίζοντας τόσο την πλήρη αυτονομία στην θέρμανση, όσο & στη χρήση ζεστού νερού γενικά στο μαγείρεμα κ.λ.π εξασφαλίζοντας & μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

 

Σε αυτή την φάση εργασιών κατασκευάζεται & η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του ακινήτου. Συνιστούμε την τοποθέτηση τριφασικής παροχής, που μας παρέχει τη δυνατότητα αδιάλειπτου λειτουργίας & μεγαλύτερης επάρκειας φορτίου.

Επισκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων StarHouseΟ ηλεκτρικός πίνακας θα πρέπει να περιλαμβάνει γενικές συντηκτικές ασφάλειες, γενικό διακόπτη, ρελέ διαφυγής, ενδεικτικές λυχνίες. Από εκεί αναχωρούν ηλεκτρικές γραμμές κατάλληλης διατομής για κουζίνα, μονάδα φυσικού αερίου, φωτισμό, ρευματοδότες, ηλεκτρομπόιλερ & κλιματισμό. Επίσης κατασκευάζεται δίκτυο θυροτηλεόρασης, δίκτυο εξωτερικών γραμμών τηλεφώνων με τρεις τουλάχιστον γραμμές κατάλληλες για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, δίκτυο κεντρικών κεραιών R-TV & R-SAT, δίκτυο καλωδιώσεων για χρήση μονάδας συναγερμού.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων