Επισκευές Κτιρίων - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κτιρίων

You are here: Αρχική
Παρασκευή, 26 Απρ 2024

Κατασκευή αυτονομίας θέρμανσης σε παλιές πολυκατοικίες

Μετατρέψτε το κοινόχρηστο σύστημα θέρμανσης της πολυκατοικίας σας σε πλήρως αυτόνομο χωρίς καμία παρέμβαση στις σωληνώσεις, με ελάχιστη εργασία στο κάθε διαμέρισμα.

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι και θα παραμείνει το ζητούμενο για πολλά χρόνια. Δυστυχώς δεν μπορούμε να μειώσουμε την τιμή του πετρελαίου ή του φυσικού αερίου που έχουν εκτοξευτεί στα ύψη, μπορούμε όμως να πετύχουμε μείωση της κατανάλωσης άρα χρημάτων και να εκμηδενίσουμε τη σπατάλη που αναπόφευκτα υπάρχει στο δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης που είναι εγκατεστημένο στην πολυκατοικία σας.

Τοποθετώντας ένα εξελιγμένο σύστημα που προσφέρει απόλυτη αυτονομία θέρμανσης σε κάθε διαμέρισμα σαν να είχε εγκατασταθεί στην ανέγερση της πολυκατοικίας σας, χωρίς καμία παρέμβαση στις σωληνώσεις σας, χωρίς μερεμέτια και κυρίως με ελάχιστο κόστος.

Έτσι θα έχετε θέρμανση όποτε όση θέλετε με την χρήση θερμοστάτη χώρου ανάβοντας και θα σβήνοντας το σύστημα θέρμανσης από το διαμέρισμα σας και το κυριότερο θα πληρώνεται μόνο για εσάς δηλαδή όσες ώρες καταναλώσετε.

Κατασκευή αυτονομίας θέρμανσης σε παλιές πολυκατοικίες

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων