Επισκευές Κτιρίων - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Ειδικές Κατασκευές Κτιρίων

You are here: Αρχική » Προφίλ
Τετάρτη, 28 Οκτ 2020

Προφίλ

Η STARHOUSE είναι μια εταιρεία που έχει σαν αντικείμενο τις αγοραπωλησίες - εκτιμήσεις ακινήτων, την διαχείριση ακίνητης περιουσίας προσφέροντας νομικές και συμβολαιογραφικές υπηρεσίες από εξειδικευμένους σε θέματα ακίνητων νομικούς συμβούλους.

Επισκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων StarHouseΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της κατασκευής, επισκευής και ανακαίνισης κτιρίων (κατοικιών - επαγγελματικών ακινήτων κλπ ), προσφέροντας άριστη ποιότητα εργασιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στελεχωμένη από ένα εξαιρετικό επιτελείο επιστημόνων (αρχιτεκτόνων, πολιτικών, στατικών και μηχανολόγων μηχανικών, διακοσμητών κλπ) και πλαισιωμένη από άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του δικού σας ακίνητου.

Αναλαμβάνουμε, την κατά τον νόμο και περίπτωση έκδοση τεχνικής μελέτης και την κατασκευή μονοκατοικιών, διαμερισμάτων, εξοχικών κατοικιών, επαγγελματικών ακινήτων, βιοκλιματικών ακινήτων, αποσκοπώντας πάντα σε κτίρια ασφαλή, λειτουργικά, με αντοχή στο χρόνο, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του και ταυτόχρονα με φροντίδα για το περιβάλλον.

Ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων, μικρής, μεσαίας ή μεγάλης κλίμακας, από ελαιοχρωματισμούς έως την πλήρη ανακατασκευή μεταχειρισμένων κατοικιών ή αποπεράτωση ημιτελών ακίνητων.

Αναλαμβάνουμε επίσης όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ενεργειακή αναβάθμιση του ακίνητου σας με σκοπό την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής ταυτότητας σύμφωνα με το νόμο, με εργασίες που περιλαμβάνουν τα εξής:

• Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με νέα σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου με διπλά θερμομονωτικά κρύσταλλα.
• Βαφές εξωτερικών όψεων με κατάλληλα μονωτικά χρώματα για αδιαβροχοποίηση των επιφανειών.
• Εργασίες θερμομόνωσης στο δώμα και στο εξωτερικό κέλυφος του κτηρίου για εξοικονόμηση ενέργειας.
• Εργασίες υγρομόνωσης στο δώμα του κτηρίου.
• Αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης του ακίνητου από πετρέλαιο σε φυσικό αέριο και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει σύνδεση φυσικού αερίου, κατάλληλη ρύθμιση της υπάρχουσας εγκατάστασης, ή τοποθέτηση νέας με όσο το δυνατό χαμηλό κόστος.
• Τοποθέτηση φωτοβολταικών συστημάτων παραγωγής ενέργειας, ηλιακών θερμοσιφώνων διπλής, τριπλής ενεργείας, συστήματα σκίασης κλπ.

Ρύθμιση των ημιυπαιθρίων χώρων και αυθαίρετων κατασκευών

Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε το νέο νόμο Ν.3843/2010 για την τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών, η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας ενημερώσει και να διεκπεραιώσει όλη τη διαδικασία τακτοποίησης των αυθαίρετων τιμημάτων του ακινήτου σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κατασκευή Ιστοσελίδων